073 - 522 22 15

Over Round Security Solutions

De statistieken spreken boekdelen; het is zowel voor een particulier als voor een onderneming haast onvermijdelijk om vroeg of laat slachtoffer te worden van inbraak, overval of brand. Een ingrijpende gebeurtenis die niet alleen materiële en financiële schade met zich meebrengt – vooral de emotionele schade draagt u lang met zich mee.

Voor materiële schade kan men zich verzekeren, echter veel verzekeringsmaatschappijen stellen zich kritisch op bij het accepteren van een risico. Het wordt steeds vaker van u verwacht dat u preventieve maatregelen treft voor het te verzekeren risico. Verzekeren voor emotionele schade bestaat niet, maar met het treffen van de juiste preventieve maatregelen kunnen we de kans op de emotionele gevolgen van een inbraak of brand wél minimaliseren.

“Verzekeren voor emotionele schade kan helaas niet; wél kunnen we de kans op een inbraak of brand minimaliseren”

Bent u slachtoffer geweest van inbraak, overval of brand? Of wilt u preventief maatregelen nemen om uzelf, uw dierbaren of personeel, uw waardevolle eigendommen en pand te beschermen? Dan heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die u gedegen advies geeft, die met u meedenkt en de voor u perfecte oplossing biedt. Zodat u uw woning of bedrijfspand weer met een gerust hart achter kunt laten.

Voor iedere beveiligingsvraag de juiste oplossing

Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde medewerkers, korte levertijden en nimmer aflatend enthousiasme realiseert Round Security Solutions ook voor uw beveiligingsprobleem de beste oplossing. Wij zijn gecertificeerd voor alle disciplines; daarmee weet u zeker dat u kwaliteitsoplossingen in huis haalt. Wij zijn dan ook trots om diverse gerenommeerde bedrijven tot onze tevreden klanten te mogen rekenen. Volgt u snel?

Een gerespecteerd beveiligingsbedrijf

Round Security Solutions B.V. is een beveiligingsbedrijf dat in 2006 is opgericht door P. Bergmans die nog steeds als bedrijfsleider verbonden is aan het bedrijf. Het bedrijf is ondertussen een vertrouwde naam in de installatiewereld en levert en installeert voor diverse elektro installateurs inbraak-, brandmeld-, CCTV- en toegangscontrolesystemen. Niet alleen in Noord-Brabant, maar inmiddels in heel Nederland zijn diverse panden door de vakkundige mensen van Round Security Solutions van hoogwaardige beveiligingssystemen voorzien. Het bedrijf is in 2009 onderdeel geworden van de van der Donk Group waardoor het bedrijf gefaciliteerd werd met een aantal extra collega’s en de kennis en kunde van de zusterbedrijven binnen de groep waardoor steeds grotere projecten konden worden binnengehaald.

Onderdeel van de Van der Donk Group

Round security Solutions B.V. is onderdeel van de Van der Donk Group. De Van der Donk Group is een bedrijvengroep gespecialiseerd in beveiliging, camerabewaking, toegangscontrole, brandpreventie en telefonie (VoIP). Samen met van der Donk Beveiliging in Rosmalen, Meleca Beveiligingen en Onderhoud in Tilburg en BBN techniek in Geldrop vormen we een sterke speler in de beveiligingsbranche. Innovatief, vooruitstrevend en servicegericht werken we landelijk aan grote beveiligingsprojecten.