073 - 522 22 15

Camerabeveiliging

Het is een geruststellende gedachte als u zeker weet dat er altijd iemand een oogje in ‘t zeil houdt bij uw (bedrijfs)pand of woning. Bij het inzetten van camerabeveiliging kunt u met die wetenschap uw pand met een gerust hart achterlaten. Met behulp van camera’s, monitoren en opnameapparatuur kan één bewakingsfunctionaris op één centraal punt in één oogopslag een overzicht krijgen van een bepaalde terreinsituatie, gebouw of object. Onze IP camerasystemen geven haarscherp beeld en door middel van videoverificatie (live view) kan de operator na het alarmsignaal direct inschatten welke actie er moet worden ondernomen.

IP camerasysteem

IP camerasystemen zijn zowel voor grote (bedrijfs)panden als voor kleinere panden, winkels en woningen geschikt. Bij Van der Donk Beveiliging werken we bij voorkeur met de camera’s van Sony. Van der Donk Beveiliging is Platinum partner van Sony, wat betekent dat we systemen van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Bij deze camera’s zijn de mogelijkheden wat betreft resolutie vrijwel onbeperkt; zeer scherpe beeldregistratie dus. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, voor zowel binnen- als buitengebruik.

IP camera’s kunnen verbonden worden met uw eigen computernetwerk of een ander bestaand netwerk. De camerabeelden kunnen vanaf lokale computers, die ook op het netwerk zijn aangesloten, worden bekeken. Desgewenst kunnen de beelden ook via internet bekeken worden. Zo kunt u vanaf elk willekeurig computerscherm of mobiel apparaat, waar dan ook ter wereld, inloggen en de beelden bekijken. Tevens is uw IP camerasysteem te allen tijde eenvoudig uit te breiden.

Videoverificatie

Videoverificatie (live view) is een vorm van bewaking op afstand, waarbij er vanuit de Particuliere Alarmcentrale (PAC) live videobeelden kunnen worden bekeken zodra uw alarm afgaat. De operator in de meldkamer interpreteert de videobeelden en verwittigt de nodige contactpersonen en eventueel de politie of bewakingsdiensten. Door deze techniek heeft de meldkamer onmiddellijk een goede indruk van de situatie, kan er snel en doeltreffend gehandeld worden en wordt een loos alarm sneller geïdentificeerd.

Voordelen van een IP camerasysteem

  • Hoge resolutie en zeer scherp beeld
  • Beelden bekijken vanaf elke gewenste plek ter wereld
  • Eenvoudig uit te breiden en mee te verhuizen
  • Geschikt voor zowel grotere als kleinere panden en woonhuizen

Is een IP camerasysteem wat voor u?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. We kiezen de juiste apparatuur voor uw situatie en bekijken en wat de meest gunstige cameraposities zijn. Daarbij houden we rekening met de lichtomstandigheden, afstanden, hoogtes en openingshoeken. We installeren uw nieuwe systeem snel en vakkundig en leggen u duidelijk uit hoe alles werkt. Tevens kunnen we uw bestaande camerasysteem overnemen, aanpassen en eventueel uitbreiden. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.